bioh-30-min
bioh-31-min

EDUCATIE

Ajutam elevii si studentii sa performeze la potentialul maxim!

Principalele probleme care se regasesc la elevi si studentii sunt: deficitul de atentie, memoria de lucru sii viteza de procesare. Acestea restrictioneaza capacitatea unui elev/student de a se concentra, prelucra si intelege informatiile.

Biohacking Performance utilizeaza mecanisme directe care ii ajuta pe elevi sa consolideze functiile cognitive care le imbunatatesc atentia, concentrarea si receptivitatea la invatare.

 

MAXIMIZAM ATENTIA PENTRU DEBLOACAREA POTENTIALULUI DE INVATARE

Se stie ca atentia este provocarea principala pentru elevii cu dificultati de invatare.Folosim metode validate stiintific ca exceleaza in imbunatatirea abilitatilor atentionale de care au nevoie studentii pentru a imbunatati rezultatele academice si pentru a dezvolta o mentalitate de crestere de dezvoltare

 

IMBUNATATIM PERFORMANTELE SCOLARE

Deficitele de atentie afecteaza rezultatele scolare si comportamentul elevilor in timpul orelor. Dupa doar 5 sedinte de antrenament in cardul programului nostru se poate observa o imbunatatire a  abilitatilor cognitive la nivel inalt, cu castiguri solide in atentia sustinuta pentru concentrarea mentala extinsa.

 

ANTRENAM ABILITATILE MULTITASKING

Contrar la ceea ce credem noi oamenii nu stau prea bine la performarea mai multor sarcini in acelasi timp. De fapt, conform unui studiu doar 2% din populatie poate perfoama multitasking. Folosim cele mai inovatoare metode pentru a ajuta creierul sa se adapteze pentru a performa mai multe sarcini in acelasi timp fara a sacrifica din eficienta.

SPORT & PERFORMANTA

Perforamanta la cel mai inal nivel! 

Antrenamentul cognitiv este noua frontiera pentru sportul de performanta.

 

PENTRU ATLETI CARE VOR SA DOMINE MOMENTUL

Creierul unui sportiv de performanta este un creier eficient

Indiferent daca esti un atlet de elita sau incepator, ablitatea de a depasi orice moment face diferenta

Sistemul nostru este construit pentru a modela creierul unui sportiv intr-unul de campion.

 

MARESTE VITEZA DE PROCESARE A INFORMATIILOR IN LUAREA DECIZIILOR

Persoanele care exceleaza in aceasta abilitate isi permit mai mult timp pentru a face un joc pozitiv si a evita greselile costisitoare. Descifrarea unor informatii, ofera valoare actionand sau evitand un element tehnic la milisecunde. Acesta este un factor de performanta cheie al creierului fiind necesar indifferent de sportul practicat.

 

DIFERENTA DE LA UN SPORTIV BUN LA FOARTE BUN

Jucatorii buni au calitatile fizice si psihice de a concura sau de a contribui in cadrul echipei. Jucatorii foarte buni se difereniaza prin calitati fizice deosebite, capacitate de concentrare crescuta, gandire strategica, controlul emotiilor, fiind capabili sa proceseze informatiile extrem de rapid in conditii de stress. Biohacking Performance antreneaza toate aceste abilitati pentru a dezvolta sportivul perfect.

bioh-33-min
bioh-32-min
bioh-35-min
bioh-34-min

SANATATE & WELLNESS

Imbunatarirea calitatii sanatatii prin terapie digitala

O gamă largă de practici din sănătate adoptă terapii digitale pentru a inlocui unele tratamente farmacologice sau pentru a le spori eficacitatea si beneficiile.

 

IMBUNATATIM STAREA MENTALA

Oameni incerca sa isi imbunatatesca constant sanatatea fizica printr-o nutritive sanatoasa si exercitii fizice dar putini sunt cei care pun aceent pe sanatatea mentala. Biohacking Perfromance vine cu o serie de metode pentru eliminarea simptomelor neplacute precum insomnii, migrene, depresie, epuizare psihica, stress cronic, ADHD, stari de anxietate, atacuri de panica lipsa concentrarii si multe altele.

 

LUPTAM CU DECLINUL MENTAL

Programul pentru persoanele varstnice este conceput pentru a preveni si lupta impotriva efectelor imbatranirii care produc boli degenerative ale sistmului nervos. Imbunatatirea vederii periferice, memoriei, vitezei de reactie,  cresterea capacitatii de concentrare sunt doar cateva din obiectivele programului.

 

 CRESTEREA NEUROPLASTICITATEA

Pentru a evita problemele care decurg din declinul cognitiv (schimbări în planul comportamentului, gândirii, memoriei, dispoziției,, etc), sistemul de antrenament Biohacking Performance se concentrează pe îmbunătățirea neuroplasticității creierului, antrenand creierul pentru a combate declinul mental.

BUSINESS & TOP MANAGEMENT

In afaceri au success cei care au cea mai buna anduranta cognitiva, concentrare si decizii eficiente.

 

IMBUNATATIRI RAPIDE SI MASURABILE IN ABILITATILE DE TRADING

Protocolul nostru de instruire Bussiness & Top Management are ca obiectiv imbunatatirea abilitatii multitasking si capacitea de a lua decizii rapide in medii de inalta presiune. Acest lucru este deosebit de important in tranzactionarile rapide atunci când se analizează tranzacțiile și se gestionează riscul.

 

O CONCENTRARE MAI BUNA INSEAMNA REZULTATE MAI BUNE

Lipsa concentrării poate scadea performanța muncii, iar asta insemna pierderea de bani. Performanța cognitivă variază de la o zi la alta, din cauza somnului, stării emoționale etc. Sistemul nostru de antrenament crește capacitatea prelucrare și înțelegerea informațiilor complexe, ajutandu-va sa va imbunatatiti productivitatea.

 

EVALUAREA ANGAJATILOR

Biohacking Perfmance va poate ajuta in procesul de evaluare atat al angajatitilor cat si al viitorilor angajati pentru va asigura ca acestia corespund cerintelor voastre si se potrivesc cu mediul de munca.

biohp 11 min
biohp 12 min
biohp 13 min
bioh-37-min

TRUPE MILITARE

Trupe Militare & Interventie

Antrenamentul nostru cognitiv echipeaza personalul de lupta cu abilitatile si functiile motorii necesare pentru a fi mai eficienti in situatiile critice.

 

LUPTAM CU „CEATA DE RAZBOI„

Această „ceață a războiului„ reprezintă o nevoie clară și directă de metode de antrenament care să sporească rezistența mentală și precizia unui luptător de război, pentru a rămâne eficient din punct de vedere funcțional atunci când misiunea atinge pragul critic.

 

CRESTEM OPERATIUNILE COGNITIVE

Suprasolicitarea cognitiva si multa erori de pe campul de lupta ( ex. victime colaterale) sunt legate de un declin in operatiunile cognitive

 

CRESTEREA REZILIENTEI

Deseori soldatii sunt supusi la conditii extreme : privarea de somn, alimentatie hipocalorica, hipotermie, deshidratare, etc. Cresterea neuroplasticitatii imbunatateste capacitatea creierului de a se adapta si a se schimba ca raspuns la situatiile de stres prin redirectioarea raspunsurilor automate la aceste experiente si crearea noilor cai neuronale.

AVIATIE

Metodele noastre ajuta la imbunatatirea functiilor cognitive ale pilotilor pentru o performanta mai mare si mai eficienta reducand in acelasi timp sansele erorilor de pilotaj si  luarea deciziilor inadecvate.

 

IMBUNATATIM ADAPTAREA PILOTULUI LA CERERILE EXTREME

A învăța cum să pilotezi un avion de lupta este extrem de provocator. Abilitatile fizice sunt solictate la maxim fiind asociate cu o cantitate enormă de prelucrare a informațiilor de pe bordul aeronavei, toate acestea fiind gestionate în condiții de stres fizic ridicat.

 

PROGRAME DE ANTRENAMENT VALIDATE STINTIFIC

Partenerii nostri pe partea de software si hardware colaboreaza cu US Air Force si NASA pentru culegerea de date biometrice si performanta umana cu scopul de a cerceta factorii fiziologici si cognitivi care contribuie la o invatare optima pentru pilotii in devenire.

 

RAMAI PRINTRE CEI MAI BUNI

La fel ca efectele oboselii și abuzului de substanțe, deficiențele cognitive sunt foarte frecvente in randul pilotilor in special al celor varstnici acestia fiind predispusi la erori de pilotaj. Biohacking Performance foloseste meode de antrenament care te ajuta sa ramai competitiv.

bioh-41-min
biohp 20
bioh-42-min
bioh-43-min

E-SPORTS

Biohacking Performance ofera posibilitatea cyber atletilor sa consolideze functiile cognitive care ii ajuta sa se comporte si sa reactioneze mai repede atunci cand conteaza.

 

PROGRAM DE ANTRENAMET COGNITOV PENTRU GAMERII DE ELITA
Jocurile video sunt medii extrem de dinamice si competitive. Fara o modalitate standardizata de a antrena performanta in afara practicarii jocului in sine, Biohacking Performance revolutioneaza industria sporturilor elecronice introducand antrenamente specifice cu ajutorul neurostiintei.

 

CRESTEREA VITEZEI IN PROCESARE A INFORMATIILOR SI LUARE A DECIZIILOR
Jucatorii trebuie sa reactioneze la unitati de timp supraomenesti; doar o zecime de secunda de intarziere si jocul s-a terminat. Majoritatea jocurilor sunt orientate spre recompense multiple pentru fiecare actiune, fiecare decizie crescand rezultatele exponential.

 

CRESTEREA ABILITATIILOR MOTORII SI A VITEZEI DE REACTIE
Pentru jocurile cu ritm rapid, cum ar fi shooter-urile first person, abilitatile de a manipula un mouse trebuie sa fie perfectionate pana la fractiuni de centimetru. Chiar si apasarile de taste trebuie sa fie lovite cu precizie si adesea in combinatie.

MUZICA & ARTE

Biohacking Performance foloseste atat protocoale de neurofeedback care imbunatatesc creativitatea, atentia, memoria ( alfa/theta, SMR) cat si tDCS pentru activarea cortexului somato-senzorial care controleaza procesarea si prelucrarea sezatiilor cat si a miscarilor, punand-ul intr-o stare de pregatire, astfel incat antrenamentele sa fie eficiente.

 

INVATA PIESELE MAI REPEDE
Optimizati-ti timpul si obtine mai mult din fiecare sesiune de practica.

 

STAPANESTE TEHNICILE
Studiile arata ca protocoalele folosite accelereaza invatarea abilitatilor motorii fine.

 

CRESTE-TI INCREDEREA
Adu-ti pasinea la cel mai inalt nivel si performeaza cum o fac mentorii tai.

bioh-44-min
bioh-45-min

Testimoniale

Parerile celor ce ne-au ales

5.0
35 reviews
google logo
5
65
4
0
3
0
2
0
1
0