BioHacking se adreseaza tuturor celor care isi doresc sa isi imbunatateasca si sa isi mentina performantele.
Noi iti oferim cele mai bune si performante metode.
Biofeedback
Ce este biofeedback-ul?
Biofeedback - o metoda de antrenare pentru autoreglarea proceselor inconstiente din propriul corp.
Biofeedback-ul este un proces in care inveti sa obtii o mai buna constientizare si control asupra functiilor corpului tau, folosind instrumente care ofera ,,feedback” asupra activitatii acestor sisteme corporale.
Instrumentele de biofeedback ofera feedback imediat al raspunsurilor tale la stres si anxietate si astfel te ajuta sa recunosti si sa influentezi in cele din urma relatia dintre procesele psihologice si schimbarile fiziologice din corpul tau.
Cu o practica regulata, potii inveti cum sa iti reglezi raspunsul la evenimentele stresante si sa iti optimizezi starea de bine.
Cum functioneaza
Cand suntem stresati sau fericiti, corpurile noastre reflecta acest lucru prin:
- Cresterea activitatii glandelor sudoripare
- Conductibilitatea electrica crescuta a pielii
- Cresterea frecventei cardiace
- Modificari rapide si neregulate ale ritmului cardiac
- Respiratie rapida, neregulata
Rolul biofeedback-ului
Biofeedback-ul foloseste afisaje vizuale ale nivelurilor de stres pentru a va ghida in utilizarea tehnicilor de respiratie ritmata, uniforma si relaxata pentru a calma raspunsurile la stres ,,Fight or Fright” care se acumuleaza dupa perioadele intense de oboseala psihica.
Biofeedback-ul ne permite sa ne controlam biologia sis a ne controlam nivelul de stres.



Ce valori fizice masuram?
La Biohacking Performance folosim metode de ultima generatie pentru monitorizarea si evaluarea trei sisteme nervoase majore care ne transmit informatii despre corpul tau.
Sistemul nervos voluntar
- Electromiograf
Sistem nervos autonom
- Temperatura
- Nivelul de conductibilitate electrica la nevelul pielii
- Variabilitatea inimii
- Transpiratia de la nivelul pielii
- Pulsul
Sistemul nervos central
- Electroencefalograf
Respiratia
Cum afecteaza respiratia ritmul cardiac? Respiratia iti activeaza nervul vagal, care coboara din creier in teaca carotida pana la diafragma. Nervul vagal incetineste ritmul cardiac.
Un raspuns la stresul de orice fel (conversatie dificila cu cineva, conducerea in trafic aglomerat sau stresul inainte de a vorbi in public) iti modifica ritmul cardiac independent de variatiile legate de respiratie, ducand la modificari neregulate.
In schimb, atunci cand respiratia este uniforma si naturala , obtineti valuri de ritm cardiac line care sunt asociate cu sanatatea si performantele maxime.
Respiratie optima pentru relaxare
Respiratia afecteaza ritmul cardiac: Pe masura ce inspirati, ritmul cardiac accelereaza in mod natural. Pe masura ce expiri, ritmul cardiac incetineste in mod natural. Respiratia lenta si relaxata creeaza modificari lente si fine ale ritmului cardiac.
In modul in care studentii la muzica folosesc un metronom pentru a-si face ritmul, noi folosim un stimulator pentru a mentine respiratia uniforma si regulata. Biohacking Performance integreaza stimulatorii respiratori in toate jocurile si mediile pentru a va ajuta sa va modulati respiratia.
Mai multe despre beneficiile si eficienta biofeedback -ului puteti citi in articolul de mai jos.
Programeaza-te la o consultatie la locatie sau online!
Testimoniale
Parerile celor ce ne-au ales
- M-am confruntat cu stări depresive, lipsă de concentrare și insomnii o perioadă lungă de timp pe, perioada carierei de sportiv,... citeşte mai multM-am confruntat cu stări depresive, lipsă de concentrare și insomnii o perioadă lungă de timp pe, perioada carierei de sportiv, ducând la scăderea randamentului antrenamentului și automat și la scăderea succesului in competițiile importante. După prima ședința am aflat care au fost cauzele tulburărilor mele și am început sa lucrez la ele alături de Cătă prin diferite tehnici. M-a ajutat enorm de mult, sporindu-mi randamentul la antrenamente, cât și în competiții, reușind să cuceresc cele mai bune rezultate din carieră! citește mai puținRobert Jitaru02 dec. 2022Mama are 67 de ani si in urma cu un an i-au gasit boala Willis Ekbom. DE 3 luni facem... citeşte mai multMama are 67 de ani si in urma cu un an i-au gasit boala Willis Ekbom. DE 3 luni facem neurofeedback o sedinta pe saptamana si impreuna cu tratamentul am inceput sa observam imbuntatiri chiar daca frecventa sedintelor nu este chiar cea recomandata, noi suntem multumiti! citește mai puținConstantin Cristina11 dec. 2022
- Acum 4 ani am avut un accident de masina in care am suferit un traumatism cranio cerebral. Incepand de atunci... citeşte mai multAcum 4 ani am avut un accident de masina in care am suferit un traumatism cranio cerebral. Incepand de atunci am inceput sa am probleme in zona de memorie atat pe termen scurt cat si pe termen lung. Am lucrat neurofeedback alternat cu fotobiomodulare si dupa 40 de sedinte pot spune ca am obtinut rezultate extraordinare pe zona de imbunatatire a memoriei, acum merge doar odata la 1 saptamana. citește mai puținStoica Elena19 ian. 2023
- Dupa Covid am ramas cu un zogomot in urechi care mai tarziu a fost diagnosticat de doctorul meu neurolog ca... citeşte mai multDupa Covid am ramas cu un zogomot in urechi care mai tarziu a fost diagnosticat de doctorul meu neurolog ca Tinitus. Am luat mai multe tratamente care nu au functionat si la o scurta cautare pe Google am citit despre neurofeedback si cum poate ameliora simptomele de Tinitus. La centrul Biohacking Performance Catalin mi-a facut o evaluare Brain Mapping unde am constatat ca aveam niste retele neuronale care erau foarte active. Dupa 20 de sedinte acesta nu a disparut, dar pe o scara de la 1 la 10 aveam 6 si acum am 2. Sunt multumit! citește mai puținBryon Penton19 nov. 2022Baiatul meu avea un blocaj pe partea alimentara, efectiv nu dorea nici macar sa guste alte alimente in afara de... citeşte mai multBaiatul meu avea un blocaj pe partea alimentara, efectiv nu dorea nici macar sa guste alte alimente in afara de 6-8 pe cafr le consuma de cativa ani. A depasit aceasta problema cu neurofeedback dupa 4 luni fara alta terapie. citește mai puținAposton Maria02 ian. 2023