DESPRE CONCEPT

BIOHACKINGUL

Biohackingul reprezinta arta de maximiza performante fizice si mentale prin utilizarea mijloacelor stiintifice, tehnologice si intelegerea profunda a fiziologiei si nutritiei.

Unul din fundametele biohackingului sutine ca imbunatirea sanatatii este mai profitabila decat tratarea afectiunii, urmarind identficarea si constientizarea tuturor factorilor din mediul interior si exterior pentru a capata control asupra propriului corp.

bioh 14
pvblog scaled min

PRIMUL CONCEPT

Biohacking Performance este primul concept de performanta din Romania care foloseste biohackingul, avand o abordare holistica, folosind cele mai noi metode si tehnologii din domeniul neurostiintei si fiziologiei integrand elemente din biofeedback, neurofeedback, meditatie, nutritie, pregatire fizica si mentala intr-un concept 360®.

PRACTICA NOASTRA

Practica noastra este dedicata imbunatatirii sanatatii fizice si performantei creierului. Fitness-ul cognitiv are multe definitii in functie de stadiul vietii noastre, circumstante, boli, leziuni sau alti factori.

Toti putem atinge potentialul nostru maxim prin extinderea nivelului functiei noastre cognitive. In acelasi mod in care ne putem imbunatati corpul prin fitness, ne putem creste concentrarea, creativitatea si eficienta mentala prin strategii specifice si obiceiuri sanatoase ale creierului.

bioh-15-min

DESPRE MINE

biohp 23 min
High Performance Coach

E. Catalin Gherman

Catalin este un terapeut de neurofeedback cu o experienta bogata in domeniul neurostiintelor si al imbunatatirii performantei cognitive. Cu o fundatie solida in sport si performanta si o pasiune pentru performanta la toate nivelurile el si-a extins cunostintele catre neurostiinta, concentrandu-se pe dezvoltarea creierului si metodele de imbunatatire a performantei mentale.

Este absolvent al cursului de Neurostiinta Medicala de la Universitatea Duke si al Cursului de terapeut de Neurofeedback acreditat de Institutul pentru EEG si Neurofeedback din Germania.

Catalin este, de asemenea, certificat in EEG NeuroMeditatie de catre Dr. Jeff Terant, directorul si fondatorul Institutului de NeuroMeditatie din SUA, fiind primul si singurul roman cu aceasta certificare.

Este membru al International Society for Neurofeedback and Research si al EEG and Clinical Neuroscience Society.

Expertiza sa combina tehnici avansate de neurofeedback cu o abordare holistica, centrata pe imbunatatirea sanatatii mentale si fizice prin neurostiinta aplicata.

biohp 22 min
Nutrition Coach

Valentina Gherman

Valentina este o persoana pasionata de sport si nutritie sanatoasa avand cu o experienta de peste 7 ani ca antrenoare de fitnes si specialista in nutritie sportiva.

Practica fitnessu-ul si a obtinut doua titluri de vicecampioana nationala la categoria bikini fitness si doua titluri cu locul II la concursul Tiger Classic.

Valentina este antrenoare cu acreditare internationala pe categoria Bikini fitness - Women's Physique, Instructor fitness acreditat IFBB, Instructor S F T(Surface free training ),Instructor Fight Klub ( BAG-BOX & KHAI BO), Instructor COREX&POSTURAL TRAINING iar in domeniul nutritiei este acreditata national ca Tehnician Nutritionist si Nutrition Coach de catre Precision Nutrition.

vali 1 04 min

Testimoniale

Parerile celor ce ne-au ales

5.0
46 reviews
google logo
5
72
4
0
3
0
2
0
1
0