DESPRE CONCEPT

BIOHACKINGUL

Biohackingul reprezinta arta de maximiza performante fizice si mentale prin utilizarea mijloacelor stiintifice, tehnologice si intelegerea profunda a fiziologiei si nutritiei.

Unul din fundametele biohackingului sutine ca imbunatirea sanatatii este mai profitabila decat tratarea afectiunii, urmarind identficarea si constientizarea tuturor factorilor din mediul interior si exterior pentru a capata control asupra propriului corp.

bioh 14
pvblog scaled min

PRIMUL CONCEPT

Biohacking Performance este primul concept de performanta din Romania care foloseste biohackingul, avand o abordare holistica, folosind cele mai noi metode si tehnologii din domeniul neurostiintei si fiziologiei integrand elemente din biofeedback, neurofeedback, meditatie, nutritie, pregatire fizica si mentala intr-un concept 360®.

PRACTICA NOASTRA

Practica noastra este dedicata imbunatatirii sanatatii fizice si performantei creierului. Fitness-ul cognitiv are multe definitii in functie de stadiul vietii noastre, circumstante, boli, leziuni sau alti factori.

Toti putem atinge potentialul nostru maxim prin extinderea nivelului functiei noastre cognitive. In acelasi mod in care ne putem imbunatati corpul prin fitness, ne putem creste concentrarea, creativitatea si eficienta mentala prin strategii specifice si obiceiuri sanatoase ale creierului.

bioh-15-min

DESPRE MINE

biohp 23 min
High Performance Coach

E. Catalin Gherman

Practicand boxul si artele martiale inca de mic si-a dezvoltat pasiunea pentru performanta umana atat din punct de vedere fizic cat si psihic, studiind si punand in practica in decursul timpului o multime de metode pentru imbunatatirea performantelor.

Catalin este licentiat ca antrenor de box si fitness in cardul Scolii Nationale de Antrenori, absolvent al scolilor de pregatire fizica Elite Performance Institute, International Strength & Conditioning Association, MMA Conditioning Association si detine peste 20 de certificari in domeniul sportului ( biomecanica, psihologie sportiva, yoga, kettlebell , etc ).

Cu o experienta de peste 15 ani in domeniul sportiv isi desfasora activitatea atat in fitnesul recreational, in ultimii 7 ani fiind antrenor in cadrul clubului Stejarii Country Club, cat si in sportul de performnta colaborand cu mai multe sporturi, printre care rugby, tenis de masa, gimnastica, box, arte martiale,fotbal, obtinand cu sportivii o multitudine de titluri nationale si internationale.

Incepand cu 2016 este colaborator al Federatiei Romane de Box atat pe partea de performanta in cadrul loturilor nationale si olimpice masculine cat si pe partea de eduactie in formarea si perfectionarea antrenorilor.

In ultimii ani s-a axat pe studierea neurostiintei si metode de dezvoltare a performatei creierului absolvind cursul de Neurostiinta Medicala din cadrul Universitii Duke, Cursul de terapeut de Neurofeedback acreditat de Institutul pentru EEG si Neurofeeback din Germania fiind primul singurul roman certificat in EEG NeuroMeditatie de catre Dr. Jeff Terant directorul si fondatorul Institutului de NeuroMeditatie din SUA

biohp 22 min
Nutrition Coach

Valentina Gherman

Valentina este o persoana pasionata de sport si nutritie sanatoasa avand cu o experienta de peste 7 ani ca antrenoare de fitnes si specialista in nutritie sportiva.

Practica fitnessu-ul si a obtinut doua titluri de vicecampioana nationala la categoria bikini fitness si doua titluri cu locul II la concursul Tiger Classic.

Valentina este antrenoare cu acreditare internationala pe categoria Bikini fitness - Women's Physique, Instructor fitness acreditat IFBB, Instructor S F T(Surface free training ),Instructor Fight Klub ( BAG-BOX & KHAI BO), Instructor COREX&POSTURAL TRAINING iar in domeniul nutritiei este acreditata national ca Tehnician Nutritionist si Nutrition Coach de catre Precision Nutrition.

vali 1 04 min

Testimoniale

Parerile celor ce ne-au ales

5.0
google logo
5
57
4
0
3
0
2
0
1
0