Neurofeedback Terapeuti

Explorati Puterea Neurofeedback-ului: Inovatie Accesibila pentru toti Terapeutii

Bun venit in viitorul terapiei!

Noi credem ca fiecare terapeut merita sa aiba acces la instrumente avansate, care pot face diferenta in viata pacientilor.

De aceea, va aducem puterea neurofeedback-ului, un serviciu integrativ care poate transforma modul in care va desfasurati practica.

1 Inovatie Neurofeedback

Ce Este Neurofeedback-ul?

Neurofeedback-ul este o forma de terapie biofeedback care utilizeaza tehnologie de varf Brain Computer Interface si Brain Mapping pentru a monitoriza si regla activitatea cerebrala in timp real.
Acest lucru ajuta la ameliorarea unei game largi de afectiuni mintale si fizice, de la ADHD la tulburarile de somn, si poate imbunatati considerabil calitatea vietii pacientilor.

Ce Inseamna Serviciul Nostru de Neurofeedback pentru Dvs.?

Am conceput acest serviciu pentru a face neurofeedback-ul accesibil pentru toți terapeuții, indiferent de experiența lor.

Știm că dispozitivele de neurofeedback și formarea în acest domeniu pot fi extrem de costisitoare, de aceea am creat un pachet care include:

2 Neurofeeback Terapeuti
3 Training Neurofeedback

Training pentru Terapeuti

O formare cuprinzatoare care va va oferi cunostintele necesare pentru a integra neurofeedback-ul in terapia dvs. Nu trebuie sa va faceti griji pentru costurile exorbitante ale educatiei in domeniu - suntem aici pentru a face procesul accesibil.

4 Inchriaza Neurofeedback

Inchirierea Dispozitivelor de Neurofeedback

Nu este nevoie sa investiti in echipamente costisitoare. Va oferim posibilitatea de a inchiria cele mai recente si eficiente dispozitive de pe piata, la un pret accesibil.

4 Suport Neurofeedback

Asistenta Continua

Suntem alaturi de dvs. pe intreg parcursul contractului, oferindu-va asistenta de la inceput pana la sfarsit. Intrebarile dvs. nu vor ramane fara raspuns.

Cum Puteti Accesa Serviciul?

Integrarea neurofeedback-ului in practica dvs. terapeutica este simpla:

Neurofeedback-ul reprezinta viitorul terapiei.

Sa lucram impreuna pentru a aduce aceasta tehnologie revolutionara pacientilor dvs., fara a fi nevoie sa va ingrijorati de costurile ridicate.

Imbogatiti-va practica terapeutica cu noi, astazi!

Completeaza formularul alaturat si vei fi contactat de un reprezentant

Formular de Contact

1 Step 1
GDPR
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Testimoniale

Parerile celor ce ne-au ales

5.0
46 reviews
google logo
5
72
4
0
3
0
2
0
1
0