Terapie cu pulsatii electromagnetice

Cum functioneaza aceasta terapie?

Terapia electromagnetica pulsata (PEMF) utilizeaza campuri magnetice pulsate directionate catre creier, unde produce o simulare pe o anumita frecventa. Creierul va raspunde la PEMF prin copierea si sincronizarea acelorasi cu frecvente livrate, ajutand la crearea unui mediu mental perfect pentru starea dorita.  Aceasta se numeste antrenarea undelor cerebrale.

 

Fiecare activitate a noastra se reflecta in creier sub forma de unde cerebrale de diferite frecvente – alfa, beta, gamma, delta si theta. Toate cele 7 programe de stimulare folosesc frecvente determinate stiintific, pe baza a zeci de studii stiintifice dealungul timpului din domeniul terapiei electromagnetice pulsate (PEMF) din intreaga lume .

bioh 61 min

Frecvente de stimulare

 

Creierul si corpul nostru au capacitatea de a se adapta la frecventele externe. Dispozitivul emite aceste frecvente cu ajutorul campurilor magnetice de intensitate medie si corpul se adapteaza la ele. Acest lucru are ca rezultat un mediu mental perfect pentru somn, meditatie, relaxare concentrare, revitalizare sau te poata ajuta sa te adaptezi durerile cornice/ acute intr-un mod natural, fara pastile, ajutand corpul sa se reface mai repede. Deoarece creierul insusi foloseste electricitatea pentru a trimite si primi semnale catre / din alte parti ale corpului, procesul este unul normal pentru organism.

biohp 06 min

Programeaza-te la o consultatie la locatie sau online!

BioHacking se adreseaza tuturor celor care isi doresc sa isi imbunatateasca si sa isi mentina performantele.
Noi iti oferim cele mai bune si performante metode.

Testimoniale

Parerile celor ce ne-au ales

5.0
51 reviews
google logo
5
76
4
0
3
0
2
0
1
0