Neurofeedback

Ce este neurofeedback-ul?

Neurofeedback – metoda de biofeedback non-invaziva prin care antrenam creierul sa devina mai eficient.

Toate metodele de neurofeedback includ senzori EEG care iti monitorizeaza undele cerebrale si un computer pentru a-ti trimite feedback inapoi. Exista diferite modalitati de a primi acest feedback. Poate implica un joc, ascultarea muzicii sau vizionarea unui videoclip.

Stimulii (joc, muzica sau video) functioneaza doar atunci cand undele creierului tau , rezoneaza in intervalul stabilit.

Aceastia actioneaza ca o recompensa pentru creier. Cand undele ies din intervalul stabilit, vei primi feedback negativ (filmul se intrerupe, muzica se opreste etc.). Acest lucru ii spune creierului tau ca ceva nu este in echilibru si il determina sa ,,inteleaga” cum sa revina la film, muzica sau joc fara probleme. Aceasta poate promova schimbari structurale durabile in creierul tau.

Creierul functioneaza apoi normal functionand constant intr-un interval mai optim in afara sesiunilor de antrenament. 

In felul acesta neurofeedbackul poate imbunatati controlul emotional, capacitatea de concentrare, memoria, abilitatiile motorii si multe altele

 

Ce valori fizice masuram?

Undele cerebrale sunt asociate cu diferite stari. Ele  sunt masurate in cicluri Hertz (Hz) pe secundă și se pot schimba într-o gamă largă de variabile.

biohp 21 min
bioh-47-min
bioh 49

 

 

 

 

Neurofeedback-ul nu vizeaza in mod specific nicio tulburare. In schimb, acesta modifica modelele de sincronizare si activare din creier.

 

Scopul este sa va ghidati incet creierul inapoi in zone normale si sanatoase si sa reconectati caile neuronale care au fost deconectate.

 

Rezultatul este o imbunatatire a autoreglarii creierului, care la randul sau are impact asupra unei varietati mari de simptome.

Iata o lista a simptomelor care sunt prezentate in studiile de cercetare clinic pentru care Neurofeedback-ul poate fi eficient:

Programeaza-te la o consultatie la locatie sau online!

BioHacking se adreseaza tuturor celor care isi doresc sa isi imbunatateasca si sa isi mentina performantele.
Noi iti oferim cele mai bune si performante metode.

Testimoniale

Parerile celor ce ne-au ales

5.0
46 reviews
google logo
5
72
4
0
3
0
2
0
1
0