Evaluari de Performanta

Evaluari Brain Maping

Ce este o harta a creierului sau qEEG?

Creierul tau este un organ extrem de complex format din miliarde de celule numite neuroni. Neuronii trimit si primesc mesaje catre si din toate partile corpului. Acest flux electric din creier poate fi masurat si mapat folosind un qEEG (Electroencefalograma Cantitativa). Aceasta este cunoscuta sub numele de Brain Mapping (,,Harta a Creierului”).

 

De ce am nevoie de Brain Mapping?

Folosim Brain Mappingul ca o ,,evaluare de fitness”, astfel incat sa stim cum sa dezvoltam cel mai bine un protocol de neurofeedback pentru situatia dvs. specifica. Procedand astfel, ne straduim sa va invatam creierul cum sa se echilibreze, eliminand ,,zgomotul” si obiceiurile care ar putea provoca sau contribui la simptomele dumneavoastra. Antrenamentul Neurofeedback poate fi, de asemenea, utilizat pentru a va imbunatati performanta, sau pentru recuperare.

 

Cum functioneaza?

Folosind o casca cu 19 senzori plasata pe scalp, software-ul nostru cu ajutorul amplificatorului capteaza impulsurile electrice din creier. Aceasta metoda este cunoscuta sub numele de electroencefalograma (EEG). Rezultatele arata tiparele undelor cerebrale ( Delta, Theta, Alpha, Beta, Gamma) in diferite parti ale creierului. Procesul dureaza aproximativ 15 minute, iar datele sunt apoi convertite in raportul vizual Brain Mapping. 

 

Analizam raportul Brain Mapping si identificam orice zone cu probleme. Acesta va fi intocmit astfel incat rezultatele vor fi afisate intr-un format clar si concis, care poate fi usor de inteles.

 

Pentru a va masura in mod correct si sigur activitatea creierului, este important sa urmati pasii de mai jos inainte de evaluare:

 

Cooperarea dvs. este foarte importanta.  Daca nu colaborati si urmati acesti pasi, este posibil sa fie necesara reprogramarea evaluarii QEEG.

biohacking-64
biohacking-63
biohacking 65

Evaluari NeuroCognitive

biohacking-67

Testarea Computerizata Neurocognitiva este o procedura clinica neinvaziva, care evalueaza eficient si obiectiv un spectru larg de performante si functii de la nivelul creierului sub anumite conditii de stres, permitand masurarea simptomelor clinice, comportamentelor si comorbiditatilor importante relevante pentru evaluarea si gestionarea continua a multor afectiuni neurologice, psihiatrice si de alta natura.

 

Aceasta evaluarea poate ajuta la identificarea sursei unor probleme din viata de zi cu zi, scoala sau mediul profesional de lucru.

 

Testarea Computerizata Neurocognitiva este formata din 10 testari normative validate si peste 50 de alte testari specifice fiind administrate la peste 13 milioane de persoane din 52 de tari, regasindu-se in peste 400 de publicatii independente si academice.

 

Acesta este disponibil in 60 de limbi fiind folosit atat domeniul medical, academic, militar cat si sportiv.

Evaluari Corporale

Compozitia corpului prezinta interes atat in domeniul sanatatii, cat si al performantei sportive. In sanatate, compozitia corpului a fost multa vreme studiata, masa excesiva de grasime fiind evidenta la populatiile obeze si cu masa musculara limitata la varstnici.

 

In performanta sportiva, schimbarile in compozitia corpului, cum ar fi reducerea masei grase si cresterea masei musculare, sunt adesea evidentiate ca determinanti ai performantei de succes si ca tinta a interventiilor multiple.

 

De-a lungul anilor, au fost sugerate si utilizate mai multe metode de masurare a compozitiei corpului, fiecare metoda fiind susceptibila de a fi aplicata in anumite scenarii, cu un compromis care apare de obicei intre acuratete si fiabilitate si cost si practic.

 

Biohacking Performance foloseste o combinatie intre ultimile metode de evaluare bazate pe bioempedanta si ultrasunete pentru o acuratete cat mai mare in vederea determinarii urmatoarelor valorilor corporale:

biohacking 68

Evaluari Specifice de Performanta

biohacking-70
biohacking-69

O evaluare complexa a sportivului adaptata nevoilor sportului practicat este un lucru necesar pentru asigurarea performantei ridicate.

 

Se vor folosi o serie de teste fizice in care se vor determina mobilitatea, stabilitatea, biomecanica tehnicilor de executie, agilitatea, viteza, forta, puterea si rezistenta fizica.

 

Folosim metode standardizate de evaluare cu protocoale speciale pentru a asigura consistenta si validitatea testelor. Aceste lucruri vor fi realizate cu tehnologii si echipamente de ultima generatie, folosite de atletii de elita din lumea intreaga.

 

Rezultatele unei analizei de performanta sunt folosite de antrenor si preparator fizic pentru a ajusta programul de antrenament specific si de pregatire fizica al sportivilor in functie de caracteristicile necesare.

 

Vom continua sa facem reevaluari constante pentru monitorizarea progresului. Acestea vor fi facute la nivel micro si macro.

 

Micro evaluarile vor fi facute la nivel de fiecare repetare si exercitiu, acestea fiind descompuse pentru a vedea punctele forte si cele slabe, fiind datoria noastra de a le imbunatati .

 

O macro evaluare va fi facuta la 1-3 luni si este cruciala pentru identificarea progresului.

 

Acestea vor dovedi ca programul implementat produce rezultate, iar in cazul in care acestea nu sunt acceptabile, programul va fi modificat pentru obtinerea rezultatelor propuse.

Programeaza-te la o consultatie la locatie sau online!

BioHacking se adreseaza tuturor celor care isi doresc sa isi imbunatateasca si sa isi mentina performantele.
Noi iti oferim cele mai bune si performante metode.

Testimoniale

Parerile celor ce ne-au ales

5.0
46 reviews
google logo
5
72
4
0
3
0
2
0
1
0