BioHacking se adreseaza tuturor celor care isi doresc sa isi imbunatateasca si sa isi mentina performantele.
Noi iti oferim cele mai bune si performante metode.
ADHD
ADHD poate prezenta mai multe tipuri de simptome atat la copii, cat si la adulti, inclusiv:
Neatentie: Usor distras. Nu termina sarcinile. Procrastinare. Probleme de concentrare. Pierderea lucrurilor. Probleme de organizare. Nu acorda atentie detaliilor. Face greseli si este neglijent. Nu pare sa asculte. Nu reuseste sa termine un lucru. Rezista sarcinilor care necesita efort mental sustinut. Uita.
Hiperactivitate: Alearga cand nu trebuie. Nu-i place sa stea linistit. Vorbeste excesiv.
Dupa pubertate: senzatie de neliniste.
Impulsivitate: Probleme de asteptare. Intrerupe. Raspunsuri estompate.
Acestea sunt cele mai frecvente probleme cu tulburarea deficitului de atentie (hiperactivitate) ADHD. Daca tu, sau cineva pe care il iubesti, ai unele dintre trasaturile din una dintre aceste categorii, citeste mai departe.
ADHD este cea mai frecventa tulburare psihiatrica din copilarie. Se pare ca isi schimba forma la maturitate. Este o tulburare care deranjaza atat la copii cat si la adulti. Vedem perturbari la scoala sau la serviciu. Relatiile si familia pot fi dezorganizate. Cei cu ADHD sunt mai predispusi sa sufere toate tragediile vietii: dependenta de droguri, criminalitate, divort, sinucidere, etc.

Terapia medicamentoasa pentru ADHD

Feriti-va de utilizarea medicamentelor stimulante pentru controlul ADHD.
Studiile de lunga durata efectuate pe copii au aratat ca singurul rezultat de durata cu medicatia stimulativa la copii este stoparea cresterii. Nu au gasit nicio imbunatatire a calitatilor, a comportamentului, sau a oricarei alte variabile care se sustine pe termen lung atunci cand se iau pastile de ani buni.
Antrenamentul EEG biofeedback modifica cauzele care stau la baza ADHD la locul tulburarii din creier. Neurofeedback-ul antreneaza creierul sa devina concentrat, calm si autocontrolat.
Biofeedback-ul EEG imbunatateste functia creierului incurajand maturitatea acolo unde exista prea multe unde cerebrale lente avand ca rezultat imbunatatirea atentiei.
Programeaza-te la o consultatie la locatie sau online!
Studii
Explicatii simple in revista “Parinte” de catre clinician / cercetator proeminent.
Ce este Neurofeedback? Un tratament ADHD care schimba jocul
https://www.additudemag.com/basics-neurofeedback-for-adhd/
Ineficacitatea terapiei medicamentoase pe termen scurt pentru ADHD
Tratamentul intensiv pe termen scurt este putin probabil sa imbunatateasca rezultatele pe termen lung pentru copiii cu ADHD
Zece studii sunt de acord ca neurofeedback-ul are rezultate durabile.
Efectele sustinute ale neurofeedbackului in ADHD: o revizuire sistematica si meta-analiza.
Psihiatrie europeana pentru copii si adolescenti . 5 februarie 2018.
https://doi.org/10.1007/s00787-018-1121-4
Neurofeedback obtine clasamentul de top pentru tratarea ADHD
Cum Academia Americana de Copii si Pediatrici a ajuns la concluzia ca EEG Biofeedback (Neurofeedback) este o practica bazata pe dovezi de nivel 1 pentru atentie si hiperactivitate si alte dovezi recente privind eficacitatea Neurofeedback pentru ADHD
Cartea alba privind dovezile neurofeedbackului pentru ADHD
Baza de dovezi pentru Neurofeedback ca serviciu rambursabil de ingrijire a sanatatii pentru tratarea tulburarii de deficit de atentie /hiperactivitate.ISNR,2013
https://docs.wixstatic.com/ugd/cba323_03f948eed3f74812ab54b8427d673006.pdf